Salgs- & Leveringsbetingelser

Sådan handler vi sammen…

Awosb.com er en del af Bindlov ApS, det er derfor Bindlov ApS du handler med når du køber vare via awosb.com. Derfor refererer vi i det følgende til Bindlov ApS.

Vi har med denne side “Sådan handler vi sammen” forsøgt, at ridse op hvordan vi handler sammen med vore kunder, både private og kommercielle. Vi anbefaler, at du læser nedenstående godt igennem. Således sikre vi, at begge parter får en god handelsoplevelse hos Bindlov ApS.

Køb hos Bindlov ApS

Der er ikke indgået en bindende købsaftale med Bindlov ApS, før du har modtaget en ordrebekræftelse fra Bindlov ApS. Der tages forbehold for prisfejl m.v. som følge af valutaændringer, krig, terror, naturkatastrofer, atomangreb, force majeure, leveringssvigt, afgiftsændringer, udsolgte varer og trykfejl. Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos Bindlov ApS’s grossister.

Afbestillinger

Ønsker du at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, bør det som udgangspunkt ske ved, at fremsende en e-mail tydeligt mærket “Afbestilling” i emnefeltet. Her skal bestillingstidspunkt samt ordrenummer fremgå.

Bindlov ApS kan dog ikke garanterer, at din bestilling kunne afbestilles, ring derfor til vores helpdesk på +45 3242 8200 for evt. spørgsmål om afbestilling, ændring af ordre eller evt. manglende afbestillings bekræftelse.

Særligt om afhentningsordre

Køb der er foretaget direkte hos Bindlov ApS til udlevering

Ved afhentningsordre er der ingen kontant udbetaling ved fortrydelse. Her gælder de almindelige regler omkring fortrydelse jf. vores betingelser, som du kan læse under afsnittet fortrydelse.

Forsendelse & levering

Leveringsmetode og leveringsestimat fremgår af det enkelte produkt. Bindlov ApS bruger GLS eller dao som leverandør til forsendelse af vores kunders bestillinger. Bindlov ApS leverer kun til fastlandet og brofaste øer, kontakt Bindlov ApS for udarbejdelse af et specialtilbud til levering på ikke brofaste øer. Du vil i de fleste tilfælde modtage et Track & Trace nummer til at spore din forsendelse, såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 3242 8200 eller contact@bindlov.com

GLS eller dao levering til Pakkeshop

Når du bestiller varer til levering i en GLS eller dao Pakkeshoppen er der en række regler for adresseangivelse der skal overholdes.

Du SKAL angive følgende:

 • Navn
 • Adresse
 • Post Nr. & By
 • Mobilnummer – benyttes til SMS-beskeder til dig fra GLS eller dao
 • E-mail – benyttes til beskeder til dig fra GLS eller dao

Eksempel:

Anders Andersen
Andevænget 555
5555 Andeby

Bemærk venligst, at lige når ordren er lagt via vores hjemmeside, så vil den fremstå som “Afventer” i ordresystemet. Dette er fordi ordren skal behandles manuelt af en medarbejder, hvilket vil ske i tidsrummet 9:30 til 16:00. Denne kontrolprocedure er krævet for at det kan sikres, at alle leverance oplysninger er angivet korrekt på ordren.

 

Priser, kontrakter og illustrationer & billeder på hjemmesiden

Alle priser er uden moms i Danske kroner, hvor intet andet er angivet.

Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland. Alle kontrakter indgås på dansk.

Bemærk, at der tages forbehold for at billeder som vises, af varer på hjemmesiden kan afvige fra varens egentlige udseende. Billeder der vises, er kun vejledende. Varens egentlige udseende kan derfor afvige fra den illustration der vises på hjemmesiden. Vi tilstræber dog, at What You See, Is What You Get. For tastaturer i kategorien ”SVAGTSEENDE” er ALLE illustrationer, farveudtryk samt evt. billeder kun vejledende da ALLE tastaturer opbygges til den enkelte kunde.

Særlige bestemmelser for erhvervsdrivende (B2B Salg)

Der gælder de samme salgsbetingelser som for forbrugere, dog med følgende modifikation:

 • Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende.
 • Der gælder 1 års reklamationsret fra oprindelig fakturadato.
 • Ombytning og/eller reparation medfører IKKE, at der starter en ny 1 års reklamationsperiode.
 • Bindlov ApS forbeholder sig ejendomsretten til varer købt på kredit, indtil den fulde købesum er erlagt.
 • Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsforbeholdet påhviler køberen.
 • Der påløber renter fra en evt. forfaldsdato med 2% pr. påbegyndt måned.
 • Ved brug af reklamationsretten skal køber selv stå for forsendelsen af produktet, herunder forsendelsesomkostningerne.

Følgende scenarier vil alle gøre, at ordren – uden undtagelse – vil blive betragtet som et erhvervskøb (B2B):

 • Ordren er påtegnet et CVR/SE og/eller et EAN-nummer, eller er oprettet som erhvervsordre eller afgivet af en offentlig kunde.
 • Fakturaadressen indeholder et firmanavn.
 • En om fakturering koster 250,00 kr. inkl. moms pr. faktura.

Betaling

Mulige betalingsmåder:

 • Dankort
 • MobilePay
 • Apple Pay
 • VISA
 • VISA Debet
 • MasterCard
 • Kontant betaling ved afhentning
 • Fakturering
 • EAN – kun til offentlige kunder.
 • Bindlov ApS tager IKKE imod forudbetaling.

Betalingsmåden “Faktura” kan kun benyttes af virksomheder og offentlige institutioner der har ansøgt om og opnået en kreditaftale med Bindlov ApS.

ALLE ERHVERVS ORDRE HAR EN BETALINGSFRIST PÅ 8 DAGE FRA ORDRE DATO. Der kan IKKE opnås længere betalingsbetingelser – Bindlov ApS er IKKE en bank!

14 dages fortrydelsesretten

Du har som forbruger ved forbrugerkøb 14-dages fortrydelsesret ved bestillinger foretaget via E-handel efter Forbrugeraftaleloven. Fortrydelsesretten gælder kun for aftaler indgået via vores webshop (fjernsalg).

Fortrydelsesretten betyder ikke, at du har en ubetinget ret til at få det fulde beløb for varen retur. Hvis varen er blevet behandlet/håndteret på en sådan måde, at den ikke længere vil kunne oppebære nogen værdi for Bindlov ApS, vil du ikke have krav på, at få købesummen retur.

For, at kunne få den fulde købesum retur, må varen kun være brugt i samme grad, som er accepteret inden købet i en almindelig fysisk butik. Før du sender en vare retur, skal du derfor gøre dig klart, om en almindelig butik ville acceptere den benyttelse af varen den har været udsat for. Du har altså ret til, at se varen an og afprøve visse funktioner. Derimod vil returbeløbet kunne nedsættes, såfremt varen har været brugt i en længerevarende periode eller i det hele taget viser tegn på slid.

Vær opmærksom på, at alle udgifter til forsendelse i forbindelse med returnering af varen ved fortrydelse af et køb, påhviler forbrugeren.

Bemærk.: Fortrydelsesretten gælder IKKE ved leverancer af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, det vil sige, men ikke afgrænset til spilkoder, licensnøgler og lign. der sendes via e-mail, SMS eller anden tilsvarende leveringsform.

Udnyttelse af fortrydelsesretten

Ønsker du at gøre brug af din 14-dages fortrydelsesret, skal du returnere varen til os så den er os i hænde senest 14 dage efter den dag, hvor du har modtaget varen. Sammen med varen skal medsendes en meddelelse i form af et utvetydigt ønske om returnering på e-mail til helpdesk@bindlov.com.

Det er altså IKKE nok, at du giver meddelelse om udnyttelse af fortrydelsesretten over telefonen.

Ønsker du, at benytte din fortrydelsesret og indleverer varen direkte hos Bindlov ApS, kan du også gøre dette. Bindlov ApS gør dog opmærksom på, at vi ikke udbetaler kontanter, men via bankoverførsel, når varen er efterset og testet af vores tekniske afdeling.

Standard fortrydelsesformular

Standardfortrydelsesformular:
Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende til contact@bindlov.com

Til Bindlov ApS,

Rødkærvej 18
8471 Sabro
Att.: Fortrydelsesret

Jeg/vi (NAVN) meddeler herved, at Jeg/vi ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores købsaftale om følgende varer:

 • Vare Nr. – Varenavn – Serienummer:
 • Vare Nr. – Varenavn – Serienummer:

Bestilt på Ordre id (*) – den dd-mm-åååå og modtaget den dd-mm-åååå

Med venlig hilsen

Navn
Adresse
Post Nr. & By

Evt. Brugernavn hos Bindlov ApS – (Gør det nemmere at finde pågældende ordre)

Dato dd-mm-åååå.

Returadressen er følgende:

Bindlov ApS
Rødkærvej 18
8471 Sabro
Danmark

Pakken skal mærkes – Fortrydelsesret og vedlægges en kopi af købsfakturaen som dokumentation for, at varen er købt hos Bindlov ApS.
Beløbet returneres via samme betalingsform, som du har benyttet til den oprindelige transaktion, medmindre du har accepteret noget andet.
Bindlov ApS anbefaler, at varen returneres via GLS eller dao jf. GLS eller dao’s standard priser som normalt er max. 500,00 kr. inden for deres volumenmæssige forsendelser, vi anbefaler at varen sendes som værdipakke med omdeling og Track &Trace nummer.

På den måde er der mulighed for at spore pakken i GLS eller dao’s system, og det fjerner derved enhver tvivl om, hvorvidt pakken er returneret til Bindlov ApS. Du vil derved have mulighed for at efterlyse pakken såfremt levering til Bindlov ApS ikke har fundet sted.

Bemærk venligst, at varer der returneres pr. efterkrav eller sendes uden porto nægtes modtagelse hos Bindlov ApS.

Bemærk.: Bindlov ApS tilbagebetaler/returnere ikke ekstra omkostninger forbundet med levering, hvis du udtrykkeligt/bevidst har valgt en anden leveringsform end den mindst bekostelige standardlevering, anvist af Bindlov ApS.

Du kan også returnere din vare direkte hos Bindlov ApS.

Vilkår for tilbagelevering af varen

Udgifterne til tilbagelevering af varen i tilfælde af fortrydelse påhviler dig som forbruger. Eventuelle omkostninger, herunder også udgiften for retur fragt, som Bindlov ApS måtte pådrage sig, hvis du nægter, at modtage varen, vil blive modregnet i det beløb Bindlov ApS krediterer i forbindelse med varens tilbagelevering til Bindlov ApS.

Undtagelser til fortrydelsesretten

Fortrydelsesretten efter Forbrugeraftaleloven finder ikke anvendelse på:

 1. aftaler hvor varen og købesummen udveksles samtidig med indgåelse af en aftale uden for Bindlov ApS’s forretningssted, hvis købesummen ikke overstiger 350 kr.,
 2. udførte ikke finansielle tjenesteydelser hvis leveringen af tjenesteydelsen er påbegyndt med dit forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført,
 3. levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,
 4. levering af varer, som må antages, at blive forringet eller forældet hurtigt,
 5. levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,
 6. levering af varer, som på grund af deres art bliver uløseligt blandet sammen med andre varer ved leveringen,
 7. aftaler om specifikke hastende reparations- eller vedligeholdelsesarbejde, som du på forhånd udtrykkeligt har anmodet om,
 8. levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som du har brudt plomberingen på og
 9. levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium.

Fortrydelsesrettens bortfald

For at kunne benytte fortrydelsesretten skal varen være modtaget hos Bindlov ApS på adressen Rødkærvej 18, 8471 Sabro, senest 14 dage efter oprindelig ordre dato. Samt, at vi har modtaget utvetydig erklæring om, at du ønsker at benytte dig af fortrydelsesretten.

Forringelse af varens værdi

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Eller med andre ord, du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede varen i en butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi varen som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købesummen retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Ved handelsmæssig værdi skal forstås den pris, sammenlignelige varer sælges til brugt mellem erhvervsdrivende. Eksempler på en brug der går ud, hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på, kan være men er ikke afgrænset til:

 • Opstart og installation af computer
 • Opstart og installation af mobiltelefon
 • Indsættelse af farvepatron i printer

Såfremt varen har været monteret, installeret og/eller taget i brug, forbeholder Bindlov ApS sig ret til at nedsætte tilbagebetalingsbeløbet med et beløb der svarer til forringelsen af varens værdi.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten skal varen returneres i original emballage. Manglende original emballage medfører oftest en forringelse af salgsværdien, hvorfor der ud fra en vurdering foretaget af Bindlov ApS vil blive krediteret et mindre beløb svarende til forringelsen. I værste fald kan manglende original emballage m.v. medføre, at købet ikke kan fortrydes.

Bemærk.: Fortrydelsesretten gælder ikke ved levering af digitalt indhold og lign., der ikke leveres på et varigt fysisk medium. Fortrydelsesretten bortfalder desuden, så snart plomberingen er brudt på plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware.

Forbrugerens forpligtelser i tilfælde af udøvelse af fortrydelsesretten

Alle produkter der returneres til Bindlov ApS, skal være forsvarligt indpakkede. Ved forsendelse af hardware eller andre delikate produkter skal produktet tilbageleveres i originalemballagen, pakket i en kasse eller lignende. Produkter der modtages i antistatisk materiale skal returneres i tilsvarende antistatisk materiale.

Varer der konfigureres eller indstilles på din foranledning, skal nulstilles til fabriksindstillinger såfremt du ønsker at benytte dig af fortrydelsesretten mod nedsat værdi på grund af brug.

Som forbruger bærer du risikoen for varens forringelse eller undergang inden levering til Bindlov ApS er sket, og mangelfuld emballering kan medføre, at rettighederne bortfalder.

Hvis du senere fortryder udnyttelse af fortrydelsesretten, hæfter du for eventuelle omkostninger Bindlov ApS måtte have pådraget sig, herunder undersøgelsesgebyr, returfragt, arbejdstid i forbindelse med undersøgelse af varen og/eller andre omkostninger.

Returnering som følge af forkert fakturering og forsendelses oplysninger

Bindlov ApS forbeholder sig ret til, at opkræve forbrugeren et håndteringsgebyr på Kr. 500,00, såfremt forbrugeren afgiver forkert fakturering eller forsendelse information, hvilket betyder, at leverancen bliver returneret til Bindlov ApS.

Reklamationsret

Som forbruger har man 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget. Er der yderligere reklamationsret eller garanti vil det fremgå særskilt af fakturaen. Skulle varen mod forventning gå i stykker under reklamationsperioden, repareres denne vederlagsfrit på vort eller producentens værksted. Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten. Herunder hører også ændring af tilført strømstyrke til enhver relevant komponent.

Reklamationsretten dækker ikke fejl på produktet som skyldes installeret tredjeparts software. Test derfor altid om fejlen kan skyldes programmer, drivers, eller andet, som ikke oprindeligt var installeret på produktet. Bindlov ApS tester alle vare ved at genskabe den oprindelige konfiguration af dem. Hvis de derefter testes fejlfri, vil Bindlov ApS beregne tiden til fejlsøgning med DKK 250,00 pr. halve time inkl. moms dog max 500,00 kr. inkl. moms.

Bindlov ApS opfordrer kunden til at tage kopi / backup af samtlige data. Bindlov ApS kan ikke gøres ansvarlig for tabte data og andre indirekte følgeskader, som varer solgt af Bindlov ApS måtte have skabt, medmindre det følger direkte af dansk lovgivning.

Der henvises i øvrigt til Købelovens § 78 for fremgangsmåde vedrørende reklamationer.

Anvendelse af reklamationsretten

Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles Bindlov ApS senest 3 arbejdsdage efter varens modtagelse.

Vi opfordrer på det kraftigste til, at du opretter en RMA-sag ved, at sende en E-mail med tydelig mærkning med RMA i emnefeltet til helpdesk@Bindlov.com. Når du opretter en RMA/reklamationssag sag skal du afgive erklæring omkring produktets fejl eller mangel i forbindelse med reklamationen, såfremt du undlader dette kan det betyde en forlængelse af afhjælpningsprocessen grundet fejlsøgning.

Ved et forbrugerkøb (privat kunde), SKAL du rekvirere en returfragtlabel til din forsendelse ved, at henvende dig til contact@bindlov.com inden du sender den defekte vare til os, således er portoen betalt på forhånd. Du skal blot have oprettet en reklamation og oplyse dit RMA-nummer ved henvendelse, du er naturligvis også velkommen til, at indlevere produktet direkte hos Bindlov ApS.:

Bindlov ApS
Rødkærvej 18
8471 Sabro
Danmark
Att. Reklamation

Erhvervs- eller Offentlige kunder

Såfremt du er offentlig- eller erhvervskunde, afholdes alle omkostninger inkl. porto, i forbindelse med returnering af defekte varer, af dig selv.

Sender du din RMA-sag ind på anden vis, bliver omkostningen herfor ikke refunderet.

Bemærk.: Varer der sendes uden porto, på efterkrav eller uden omdeling, nægtes modtaget af Bindlov ApS.

Vare, der ikke henhører under reklamationsretten og/eller modtages uden forsvarlig emballage, vil blive om-emballeret og der vil blive opkrævet et beløb svarende til Bindlov ApS’s udgifter til nødvendig og forsvarlig returnering og emballering.

Bemærk.: Varer der returneres, men ikke henhører under reklamationsretten på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af Bindlov ApS.

Forsvarlig returnering

Alle produkter der returneres til Bindlov ApS, skal være forsvarligt indpakket.

Produktet skal indsendes komplet. Det vil sige, at alle medfølgende kabler, læsbare medier og lignende der knytter sig til produktet der reklameres over, skal returneres sammen med det fejlbehæftede produkt.

Ved hardware m.v. skal disse returneres i originalemballagen pakket i en kasse eller lignende. Skade som følge af mangelfuld emballering kan medføre, at dine rettigheder bortfalder.

Bindlov ApS anbefaler, at varen returneres via GLS eller dao og, at varen sendes som værdipakke. På den måde er der mulighed for at spore pakken i GLS eller dao’s system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet returneret til Bindlov ApS. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted. Alle produkter, der modtages fra Bindlov ApS indpakket i antistatisk materiale, skal ifald de returneres være indpakket i tilsvarende antistatisk materiale. Sker dette ikke, kan varen tage skade, hvilket kan resultere i bortfald af dine rettigheder.

Kompatibilitet

Bindlov ApS kan ikke holdes ansvarlig for kompatibilitetsproblemer mellem hardwareløsdele ved køb til selvmontering.

Tilbagesendte varer, som ikke indeholder fejl

Ved kundens returnering af defekte eller forkerte varer til Bindlov ApS, hvor fejl eller defekt, defineret og angivet af kunden, ikke konstateres, vil varen blive tilbagesendt til kunden inklusiv et testgebyr. Bindlov ApS forbeholder sig retten til at opkræve dette gebyr og forsendelsesomkostninger pr. efterkrav, såfremt der ikke foreligger en kreditaftale. Testgebyret er Kr. 250,00 pr. halve time inkl. Moms, dog max. Kr. 1.500,00 inkl. moms. Testgebyret beregnes på baggrund af tid forbrugt i forbindelse med test og fejlsøgning. Medsendes der tilbehør, skal antal og produktbeskrivelse medfølge. Medfølger der tilbehør, som ikke umiddelbart fremgår af den fremsendte RMA-Mail, kan Bindlov ApS ikke gøres ansvarlig for eventuel bortkomst af disse effekter. Varer bør returneres med en fakturakopi hvor købstidspunktet for det reklamerede produkt fremgår, da varen ellers vil blive henlagt indtil der foreligger fakturakopi og evt. fejlmeddelelse på produktet. Varer der ikke indgår under reklamationsretten og som modtages uden forsvarlig emballage, vil blive om-emballeret og der vil blive et opkrævet et beløb svarende til vores udgifter til nødvendig og forsvarlig emballage.

Persondatapolitik

Behandling af personoplysninger er underlagt Persondataloven. Bindlov ApS opbevarer dine afgivne oplysninger i 5 år. Begrundelsen herfor er, at der på en del varer gives 5 års reklamationsret hos leverandøren. For at kunne hjælpe dem, er vi nødt til at opbevare de opgivne oplysninger i hele denne periode. Den dataansvarlige er Bindlov ApS.
Som registreret hos Bindlov ApS har du altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Du kan til hver en tid se hvilke kontaktoplysninger Bindlov ApS har registreret om dig under ”Min konto”.  Skulle Du som kunde ønske, at få slettet eller ændret visse oplysninger fra din brugerkonto, så står vores supportafdeling til rådighed på helpdesk@bindlov.com.

Bindlov ApS’s retningslinjer for indsamling af personoplysninger

Når du besøger bindlov.com eller et af bindlov.com sub-domænerne kan du opleve, at du skal aflevere oplysninger såsom navn, adresse, E-mail adresse eller telefonnumre i forbindelse med tilmelding til en eller flere services, samt bestilling af varer. Disse oplysninger sælger Bindlov ApS IKKE videre til tredjemand. I forbindelse med køb af varer på BINDLOV.COM kan det være nødvendigt at videregive oplysninger til tredjemand, eksempelvis GLS eller dao eller anden fragtfører og du vil derfor ved bestilling af varer på BINDLOV.COM samtykke i, at Bindlov ApS videregiver oplysninger, der er nødvendige til ordrens gennemførelse og levering, til tredjemand. Ved betaling med betalingskort, sendes disse oplysninger direkte krypteret til vores betalingsudbyder. Bindlov ApS har IKKE adgang til Deres kortoplysninger. Vi videregiver kun personlige oplysninger, hvis det kræves af lovgivningen eller hvis der foreligger en retskendelse. Det kan hænde, at vi registrerer din adfærd på Bindlov ApS’s sider for, at sikre dig den bedst mulige oplevelse på BINDLOV.COM.

Klage adgang

Hvis du som forbruger (Privatkunde) vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til contact@bindlov.com. I fald det ikke lykkes os i fællesskab at finde en løsning, kan du indgive klage til Center for klageløsning, såfremt betingelserne herfor er opfyldt, se www.forbrug.dk eller benytte EU-Kommissionens online klageportal som indgives her http://ec.europa.eu/odr.
Ved indgivelse af en klage skal du angive vores E-mail adresse.

Salgs- & leveringsbetingelserne er senest opdateret den.: 27. juli 2017.